Kaisa Malin jatkaa Hausjärven keskustan johdossa

You are currently viewing Kaisa Malin jatkaa Hausjärven keskustan johdossa

Hausjärven Keskustan kunnallisjärjestö valitsi vuoden 2020 syyskokouksessa ja ylimääräisessä kunnallisjärjestön kokouksessa tammikuussa 2021 kunnallisjärjestön johtokunnan. Kaisa Malin jatkaa puheenjohtajana. 

Hausjärven Keskustan puheenjohtajana jatkaa syyskokouksen päätöksellä Kaisa Malin. Hausjärven Keskustan varapuheenjohtajaksi järjestön ylimääräinen kokous valitsi Timo Silvanin. Uutena sihteerinä aloittaa Kirsti Pesula Oitista.  

Hausjärven Keskustan kunnallisjärjestön johtokuntaan valittiin syyskokouksessa Simo Jaakkola, Timo Jussila, Olli Lokinperä, Pekka Lokinperä, Elmeri Pesula, Heini Ristavaara ja Timo Silvan.

-Meillä on johtokunnassa mukana hieno joukko sekä vahvaa kokemusta että sopivasti uutta verta. Johtokunnan jäsenet edustavat ammateiltaanmonipuolisesti erilaisia ryhmiä: toimihenkilöitä, yrittäjiä, maanviljelijöitä, eläkeläisiä. Nuorta sukupolvea on saatu myös mukaan. Toivottavasti naisia saadaan tulevaisuudessa enemmän johtokuntaan, sanoo puheenjohtaja Kaisa Malin.  

Tärkeä vaalivuosi 

Huhtikuussa 2021 järjestetään kuntavaalit ja valitaan uusi valtuusto. Hausjärven keskusta on nyt valtuuston suurin ryhmittymä. Keskusta haluaa säilyttää asemansa.

-Keskustan johdolla hyvässä yhteistyössä oikeastaan kaikkien muiden puolueiden kanssa on Hausjärveä johdettu niin, että peruspalveluista on huolehdittu, investointeja saatu potkittua eteenpäin – esim. Ryttylän uusi koulu- ja samalla on Hausjärven talous pidetty tasapainossa, sanoo valtuustoryhmän puheenjohtaja Simo Jaakkola.

Kuntavaalit ovat haasteelliset. Koronapandemia on edelleen päällä ja tarpeellisten vaalivalmistelukokousten järjestäminen on haasteellista. Myös tarpeellisten vaalitilaisuuksien järjestäminen vaalien alla on vaakalaudalla. Soteuudistus tullee voimaan seuraavan valtuuston kaudella ja se muuttaa kuntapolitiikan dynamiikkaa, kun isoin toiminto eli sosiaali- ja terveyspuoli siirtyy maakunnan vastuulle. 

– Haasteista huolimatta hyvien ehdokkaiden hankinta on täydessä käynnissä ja ihan mukavasti ovat listat alkaneet täyttymään. Keskusta näkee hyvät mahdollisuudet onnistua myös kevään kuntavaaleissa Hausjärvellä. Uskomme, että kuntalaiset ovat harkitsevia ja näkevät, että keskustan valtuutetut ovat olleet aktiivisia ja helposti lähestyttäviä tälläkin vaalikaudella ja muistavat tämän vaaliuurnilla, sanoo Kaisa Malin

Julkaistu 24.1.2021 klo 23:58.